Nieuws

Nieuwe Website

Vanaf donderdag 6 januari 2011 is de nieuwe website van de HVN een feit.

Zoals al eerder aangekondigd is de website van de HVN in een nieuw jasje gestoken. Dat wil zeggen niet helemaal nieuw maar meer een verfrissing van de "look and feel" daarvan of in goed Nederlands zeg maar watje ziet en ervaart als je onze website bezoekt.

Meest in het oog springende aanpassing is het extra aan de startpagina toegevoegde tabblad "voor professionals". Via dat tabblad wordt met name voor de (para)medici zo veel mogelijk informatie gegeven over de aandoening hemochromatose en de behandeling daarvan. Wat ook nieuw is aan de website is dat het merendeel van de meer algemene informatie over de aandoening hemochromatose nu gewoon via het openbare deel bekeken en gedownload kan worden. Voorheen zat die informatie achter het ledengedeelte. Achter die 'knop Voor leden' zit nu uitsluitend nog informatie over de vereniging, de activiteiten die geweest zijn of nog op stapel staan. Het forum is, zoals u al gemerkt zult hebben, van onze website verwijderd. Wel staat er een verwijzing naar een, volgens onze mening, actief en vooral ook informatief hemochromatose forum waar mensen die geïnteresseerd zijn in hemochromatose of de behandeling daarvan, met anderen daarover via het forum in gesprek kunnen gaan.

De HVN is trots op deze vernieuwde website en raadt u aan daar binnen¬kort eens een kijkje te nemen via www.hemochromatose.nl
(IJzerwijzer, december 2010)

 
 

Nieuws

02.05.2017

Presentatie Leiden 29-4-2017

lees meer

19.11.2016

presentatie dr Fijnheer

lees meer

Succesverhaal

Informatiefilm

Informatiefilm

lees meer